SONAR GUME

sonar-logo
Proizvođač SONAR Tires brenda (SONAR guma) vodeći je, najstariji i najveći Tajvanski proizvođač pneumatika (1959.g., Taipei City, Taiwan).

U samim počecima proizvodnje kao baza preuzete su japanske proizvodne tehnologije koje su s godinama postepeno unaprjeđivane i uz upotrebu novih vrsta materijala i sirovina dovedene do vrlo visokog nivoa kvalitete što danas kao produkt daje gumu izvrsnih voznih performansi i inovativnog dizajna.

Kvalitetu proizvodnje dokazuju i Ford Motor Company's Q1 Certifikat te ISO-9001 Certifikat već iz 1994.g.
Također, Sonar gume posjeduju sve EU tehnološke i ekološke certifikate, testirane su od strane Njemačkog TuV Rheinland Kraftfahrt GmbH, Technologiezentrum Verkehrssicherheit, Koln, Germany, na čijem području su, uz talijansko i britansko tržište, trenutno najzastupljenije u komercijalnoj EU upotrebi.
Naprednost proizvodnje dokazuje sama činjenica da Sonar Tire u svom proizvodnom portfelju posjeduje gume za sve cestovne uvjete pa i model posebno izrađen i homologiran za afričko klimatsko podneblje.

SONAR Tires brand se dnas izvozi i posjeduje distributivnu mrežu diljem svijeta (Europa,Sjeverna, Srednja i Južna Amerika, Azija, Australija).

SONAR gume imaju imaju izuzetno dobar omjer „uloženo-dobiveno“ iz razloga što za vrlo konkurentnu cijenu kupac dobiva istinski kvalitetan proizvod, a sve zbog proizvodne i marketinške strategije.

Recenzije i iskustva naših kupaca:
https://www.facebook.com/pg/sonargume/reviews/

Recenzije i iskustva sa EU tržišta:
http://www.oponeo.co.uk/tyre-test/sonar
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Sonar